Marianne's Trä o Sy

Västerbottens län

Information

I Malå finns det ett Enskild firma som heter Marianne's Trä o Sy. Det finns flera bolag som liknar Marianne's Trä o Sy i Västerbottens län. Malå är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Marianne's Trä o Sy är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-10-09 och det finns flera bolag som är det i Västerbottens län.

Sedan 2003-09-17 så har Marianne's Trä o Sy varit registrerat och sedan 2003-10-09 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Marianne's Trä o Sy och det finns fler bolag som är det i Malå.

Vill man komma i kontakt med Marianne's Trä o Sy så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Marianne's Trä o Sy så kan ni göra det på 0953-41103.

Hantverk. Träprodukter samt sömnadsprodukter. Tillverkning, inköp och försäljning av hantverksprodukter. Varor för tillverkning och försäljning i trä, fågelholkar tavelramar, speglar, pallar barnmöbler som stolar och bord. Andra produkter är stickade och virkade dockkläder, koftor, tröjor sockar och vantar. Försäljningen sker från egen gårdsbutik samt vid mässsor och marknader i huvudsakligen Norrland. Företaget utför även tjänster inom sömnad, städning och övrig hemservice. Tjänsterna inom sömnad utgörs av service och översyn av sportkläder som förstärkning av sömmar och byte av dragkedjor, Hemarbetstjänsterna omfattar i ett hem förekommande arbeten som städning och tvättning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hagman, Signe Marianne som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Marianne's Trä o Sy har 580405-XXXX som sitt organisationsnummer.