Seminariecentrum Bergkristall

Västerbottens län

Information

Seminariecentrum Bergkristall är ett av många bolag som finns i Malå. Det är nämligen den kommunen som Seminariecentrum Bergkristall finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Seminariecentrum Bergkristall är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-08-09.

Seminariecentrum Bergkristall som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 2007-09-28. Men sedan 2007-08-09 så har Seminariecentrum Bergkristall varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Seminariecentrum Bergkristall så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0953-30305.

Malå arbetar för att bolag som Seminariecentrum Bergkristall ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Seminariecentrum Bergkristall. Det finns flera bolag i Västerbottens län.

Praktik för individuell rådgivning och stressbehandling för enskilda personer. Seminarier och workshops för intresserade deltagare från tysktalande länger.

Firmatecknare för Seminariecentrum Bergkristall är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Seminariecentrum Bergkristall och det är följande personer, Jaekel, Ricarda Lonny som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Seminariecentrum Bergkristall är 560118-XXXX.