Interiör & Lack i Malå AB

Västerbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malå och Interiör & Lack i Malå AB är ett av dem. Västerbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Interiör & Lack i Malå AB är ett av dem. Statusen för Interiör & Lack i Malå AB är att Bolaget är aktivt.

Interiör & Lack i Malå AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-08-02. Det finns flera olika verksamheter i Västerbottens län som är ett stort län. Malå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Interiör & Lack i Malå AB ska trivas.

I Malå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillverka och sälja möbler och inredningar av trä och träbaserade material för den privata och offentliga marknaden i Europa. Vidare skall bolaget tillverka och sälja träbaserade komponenter till snickeri- och möbelproducenter samt i övrigt bedriva med snickeriproduktion förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Interiör & Lack i Malå AB inte är momsregistrerat.

Idag är Interiör & Lack i Malå AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malå.

Vill man komma i kontakt med Interiör & Lack i Malå AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0953-10206.

Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas..

De som är på något sätt har med Interiör & Lack i Malå AB är Hangås, Stig som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Orregård, Erik Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhlund, Ulrika Elisabet som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Interiör & Lack i Malå AB har 556735-5531 som sitt organisationsnummer.