ReBe Maskin Malå AB

Västerbottens län

Information

ReBe Maskin Malå AB är ett bolag som finns i Malå. I ReBe Maskin Malå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Jarl Benny som är född 1949 och har titeln VD, Larsson, Jarl Benny som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Niklas Karl-Olof som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, David Cristofer som är född 1984 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Martin Lars-Åke som är född 1964 och har titeln Suppleant, Stenberg, Hans Magnus som är född 1950 och har titeln RevisorRevisorgruppen Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ReBe Maskin Malå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå ReBe Maskin Malå AB på telefon 0910-580058.

Bolaget skall bedriva åkeri- och entreprenadverksamhet med transportfordon och hjullastare, personaluthyrning inom transport och gruvnäring samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är ReBe Maskin Malå AB av bolagstypen Aktiebolag.

ReBe Maskin Malå AB är ett av många bolag som finns i Västerbottens län och Malå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

ReBe Maskin Malå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-12-23 och ReBe Maskin Malå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ReBe Maskin Malå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

ReBe Maskin Malå AB har 556714-6815 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västerbottens län.