NILA Städ & Servicetjänster Aktiebolag

Västerbottens län

Information

NILA Städ & Servicetjänster Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malå. Det är nämligen den kommunen som NILA Städ & Servicetjänster Aktiebolag finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

NILA Städ & Servicetjänster Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2009-09-03.

NILA Städ & Servicetjänster Aktiebolag som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 2004-05-14. Men sedan 2004-05-20 så har NILA Städ & Servicetjänster Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skolg. 6, 930 70, Malå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på NILA Städ & Servicetjänster Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0953-21785.

Malå arbetar för att företag som NILA Städ & Servicetjänster Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för NILA Städ & Servicetjänster Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västerbottens län.

Bolagets verksamhet är att bedriva lokalvård, vaktmästeri och övrig service- samt tvätteritjänster, riktade i första hand mot hotell och restaurangbranschen, men också mot övriga företag och offentlig förvaltning. Privatpersoner erbjuds hemservicetjänster i form av lokalvård, vaktmästeri och övrig omsorg i hemmet. Bolaget bedriver i övrigt med det ovan beskrivna förenlig verksamhet.

Firmatecknare för NILA Städ & Servicetjänster Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till NILA Städ & Servicetjänster Aktiebolag och det är följande personer, de Carvalho, Rosemeire som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Nils Odler Lars-Erik som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hällberg, Stefan Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, RevisorCompaniet HFM AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för NILA Städ & Servicetjänster Aktiebolag är 556662-3095.