Good Life i Örnsköldsvik Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Good Life i Örnsköldsvik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malå. Det är nämligen den kommunen som Good Life i Örnsköldsvik Aktiebolag finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Good Life i Örnsköldsvik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-09-18.

Good Life i Örnsköldsvik Aktiebolag som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 2003-07-10. Men sedan 2003-09-18 så har Good Life i Örnsköldsvik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Torget 1, 930 70, Malå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Good Life i Örnsköldsvik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0953-21650.

Malå arbetar för att företag som Good Life i Örnsköldsvik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Good Life i Örnsköldsvik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västerbottens län.

Bolaget skall bedriva friskvård och rehabilitering och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Good Life i Örnsköldsvik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Vänstedt, Ernst Stellan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Good Life i Örnsköldsvik Aktiebolag och det är följande personer, Vänstedt, Ernst Stellan som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindgren, Elsie Charlotte som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Vänstedt Byström, Astrid Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Vänstedt, Ulla Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Hällberg, Stefan Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, Möller, Bengt Göran Olov som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant.RevisorCompaniet HFM AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Good Life i Örnsköldsvik Aktiebolag är 556646-0795.