Caticlan Specialvaror AB

Västerbottens län

Information

556645-4921 är organisationsnummer för verksamheten Caticlan Specialvaror AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Caticlan Specialvaror AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malå som är den kommunen som Caticlan Specialvaror AB finns i.

Caticlan Specialvaror AB har varit registrerat sedan 2003-06-17 och det finns flera verksamheter i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Caticlan Specialvaror AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-16.

Caticlan Specialvaror AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Caticlan Specialvaror AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Örnberg, Karin Elisabeth Annette

Vill ni komma i kontakt med Caticlan Specialvaror AB så kan ni göra det på telefon genom 0953-10125 eller genom brev på följande adress:
Torget 1, 930 70, Malå

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Caticlan Specialvaror AB och det är Örnberg, Karin Elisabeth Annette som är född 1968 och har titeln Extern firmatecknare, Karlsson, Mats Arne som är född 1961 och har titeln VD, Karlsson, Mats Arne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Britt Solveig Sofia som är född 1964 och har titeln Suppleant, Orregård, Erik Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor