Tre Bu Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Tre Bu Aktiebolag hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Malå som är den kommunen där Tre Bu Aktiebolag finns. I Malå så finns det många olika Aktiebolag och i Västerbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tre Bu Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Tre Bu Aktiebolag har haft sedan 2003-08-21. Tre Bu Aktiebolag har funnits sedan och 2003-08-21 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Tre Bu Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ortv. 21, 930 70, Malå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0953-10429.

Malå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Tre Bu Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tre Bu Aktiebolag har idag 556645-1893 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Burvall, Åsa Elisabeth är den som för stunden ansvarar för Tre Bu Aktiebolag

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av förädlade träprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I Tre Bu Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Burvall, Ken Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Burvall, Pär Robert som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Burvall, Åsa Elisabeth som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Burvall, Stig Bertil Signar som är född 1941 och har titeln Suppleant, Israelsson, Lars Tommy Andreas som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.