Mabini Livsmedel AB (Ica Supermarket)

Västerbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malå och Mabini Livsmedel AB (Ica Supermarket) är ett av dem. Västerbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mabini Livsmedel AB (Ica Supermarket) är ett av dem. Statusen för Mabini Livsmedel AB (Ica Supermarket) är att Bolaget är aktivt.

Mabini Livsmedel AB (Ica Supermarket) är ett Aktiebolag och skapades 1998-04-09. Det finns flera olika verksamheter i Västerbottens län som är ett stort län. Malå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mabini Livsmedel AB (Ica Supermarket) ska trivas.

Mabini Livsmedel AB (Ica Supermarket) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Malå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mabini Livsmedel AB (Ica Supermarket) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Mabini Livsmedel AB (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malå.

Vill man komma i kontakt med Mabini Livsmedel AB (Ica Supermarket) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0953-10663.

Firman tecknas var för sig av -Björklund, Britt Solveig Sofia -Karlsson, Mats Arne.

De som är på något sätt har med Mabini Livsmedel AB (Ica Supermarket) är Karlsson, Mats Arne som är född 1961 och har titeln VD, Karlsson, Mats Arne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Britt Solveig Sofia som är född 1964 och har titeln Suppleant, Orregård, Erik Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Mabini Livsmedel AB (Ica Supermarket) har 556553-9565 som sitt organisationsnummer.