Per & Lotta Tidlösa Design Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Per & Lotta Tidlösa Design Aktiebolag hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Malå som är den kommunen där Per & Lotta Tidlösa Design Aktiebolag finns. I Malå så finns det många olika Aktiebolag och i Västerbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Per & Lotta Tidlösa Design Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Per & Lotta Tidlösa Design Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Per & Lotta Tidlösa Design Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Per & Lotta Tidlösa Design Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 55, 930 70, Malå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3979117.

Malå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Per & Lotta Tidlösa Design Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Per & Lotta Tidlösa Design Aktiebolag har idag 556546-1943 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jonsson, Per Fredrik är den som för stunden ansvarar för Per & Lotta Tidlösa Design Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och utbildning samt grossist- verksamhet inom blomster och trädgårdsnäringen, bedriva handel med möbler, anordna begravningar och därmen förenlig verksamhet.

I Per & Lotta Tidlösa Design Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Per Fredrik som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Jonsson, Eva-Lotta Veronika Marlene som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Maj Tora Eivor som är född 1941 och har titeln Suppleant, Hägglund, Bert Nils Gustaf som är född 1958 och har titeln Revisor, Almström, Arne Henry som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.