Bebos Trä Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Bolaget skall bedriva snickerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bebos Trä Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malå så är Bebos Trä Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västerbottens län så finns det ännu fler.

Malå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malå och i Västerbottens län. Redan 1995-05-06 så skapades Bebos Trä Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556513-0779 är organisationsnummret för företaget som finns i Malå.

Just nu är Bebos Trä Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västerbottens län

Vill ni komma i kontakt med Bebos Trä Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0953-34388 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Byström, Bengt Roger Ordförande saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bebos Trä Aktiebolag är Byström, Bengt Roger som är född 1964 och har titeln Extern VD, Bjuhr, Bo Erold som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Leif Bengt-Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Grensell, Kristian Per-Gösta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Anders Sören som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Bo Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotVänstedt, Ernst Stellan som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundkvist, Berit Gullan Yvonne som är född 1947 och har titeln Revisor, Hettinger, Anders som är född 1956 och har titeln RevisorssuppleantDeloitte AB som är född och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.