Bil & Maskin i Malå Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Bil & Maskin i Malå Aktiebolag är ett företag som finns i Malå. I Bil & Maskin i Malå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kunosson, Peter Joakim som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Kunosson, Eva Anette som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hällberg, Stefan Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, Forsman, Kerstin Margareta Viola som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorCompaniet HFM AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bil & Maskin i Malå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bil & Maskin i Malå Aktiebolag på telefon 0953-10112.

Bolaget skall bedriva reparation av bilar, försäljning av bensin och biltillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bil & Maskin i Malå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bil & Maskin i Malå Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västerbottens län och Malå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bil & Maskin i Malå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Bil & Maskin i Malå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bil & Maskin i Malå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Kunosson, Eva Anette -Kunosson, Peter Joakim

Bil & Maskin i Malå Aktiebolag har 556467-8232 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västerbottens län.