LERIK Transport Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malå och LERIK Transport Aktiebolag är ett av dem. Västerbottens län är ett stort län där det finns många företag där och LERIK Transport Aktiebolag är ett av dem. Statusen för LERIK Transport Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

LERIK Transport Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-12-17. Det finns flera olika företag i Västerbottens län som är ett stort län. Malå där företaget finns i jobbar för att företag som LERIK Transport Aktiebolag ska trivas.

LERIK Transport Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva taxi- och ambulanstransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LERIK Transport Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-07-10.

Idag är LERIK Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malå.

Vill man komma i kontakt med LERIK Transport Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0953-21001.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hellsten, Per Patrik -Lundgren, Stig Lennart.

De som är på något sätt har med LERIK Transport Aktiebolag är Hellsten, Per Patrik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Stig Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellsten, Barbro Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lundgren, Rut Ellinor som är född 1951 och har titeln Suppleant, Möller, Bengt Göran Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, Forsman, Kerstin Margareta Viola som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantRevisorCompaniet HFM AB som är född och har titeln Revisor, .

LERIK Transport Aktiebolag har 556415-2469 som sitt organisationsnummer.