Malå Taxi Trafik Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Malå Taxi Trafik Aktiebolag är ett företag som finns i Malå. I Malå Taxi Trafik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hellsten, Per Patrik som är född 1949 och har titeln VD, Hellsten, Per Patrik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Burvall, Leif Staffan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Stig Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Bengt Göran Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, Forsman, Kerstin Margareta Viola som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantRevisorCompaniet HFM AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Malå Taxi Trafik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Malå Taxi Trafik Aktiebolag på telefon 0953-21000.

Bolaget skall marknadsföra, teckna avtal om och förmedla persontransporter och härmed förenlig verksamhet.

Idag är Malå Taxi Trafik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Malå Taxi Trafik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västerbottens län och Malå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Malå Taxi Trafik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Malå Taxi Trafik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Malå Taxi Trafik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Malå Taxi Trafik Aktiebolag har 556331-8533 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västerbottens län.