Norrkomponenter Aktiebolag

Västerbottens län

Information

I Västerbottens län så finns Norrkomponenter Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malå här finns det många olika Aktiebolag. Norrkomponenter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västerbottens län. Malå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västerbottens län gör att företag trivs där.

Norrkomponenter Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556220-7786.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0953-21791 alternativt besöka eller skicka post till Norrkomponenter Aktiebolag på följande adress Storg. 78, 930 70, Malå.

Norrkomponenter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Norrkomponenter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Dahlberg, Kurt Jörgen som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av hyvlade och limmade komponenter till fönster i trä till byggnadsindustrin samt idak därmed förenlig verksamhet.