Malå Elservice Aktiebolag

Västerbottens län

Information

I Västerbottens län så finns Malå Elservice Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malå här finns det många olika Aktiebolag. Malå Elservice Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västerbottens län. Malå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västerbottens län gör att företag trivs där.

Malå Elservice Aktiebolag är momsregistrerat sedan1978-01-01 och har organisationsnummer 556139-8131.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 090-2003000 alternativt besöka eller skicka post till Malå Elservice Aktiebolag på följande adress MARIEHEMSVÄGEN 6, 906 54, Umeå.

Malå Elservice Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Malå Elservice Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Natanaelsson, Sune Nathanael som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Forsgren, Pär som är född 1963 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva elektriska installationer samt idka därmed förenlig verksamhet.