Karl-Torsten Nyströms Åkeri Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Bolaget ska bedriva lastbilsåkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Karl-Torsten Nyströms Åkeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malå så är Karl-Torsten Nyströms Åkeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västerbottens län så finns det ännu fler.

Malå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malå och i Västerbottens län. Redan 1969-05-27 så skapades Karl-Torsten Nyströms Åkeri Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556126-2485 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malå.

Just nu är Karl-Torsten Nyströms Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västerbottens län

Vill ni komma i kontakt med Karl-Torsten Nyströms Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0953-21164 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Karl-Torsten Nyströms Åkeri Aktiebolag är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .