MALÅ GeoScience Aktiebolag

Västerbottens län

Information

556102-8209 är organisationsnummer för företaget MALÅ GeoScience Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MALÅ GeoScience Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malå som är den kommunen som MALÅ GeoScience Aktiebolag finns i.

MALÅ GeoScience Aktiebolag har varit registrerat sedan 1966-03-07 och det finns flera företag i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MALÅ GeoScience Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

MALÅ GeoScience Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MALÅ GeoScience Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -Ingemarsson, Carl Niclas Andreas Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med MALÅ GeoScience Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0953-34550 eller genom brev på följande adress:
Skolg. 11, 930 70, Malå

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av geoinstrument samt i anslutning till detta erbjuda utvecklings- tjänster och geofysiska specialmätningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MALÅ GeoScience Aktiebolag och det är Ingemarsson, Carl Niclas Andreas som är född 1969 och har titeln Extern VD, Börjemalm, Börje Torsten som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Ann Birgit Marlene som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Hjorth, Peter Christian som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidén, Kjell Erik Gunnar som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Ljung, Arne Bengt Gunnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Thimfors, Claes Peter som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor,