Öhman & Söner Snickerifabrik Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Bolaget skall bedriva snickeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Öhman & Söner Snickerifabrik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malå så är Öhman & Söner Snickerifabrik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västerbottens län så finns det ännu fler.

Malå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malå och i Västerbottens län. Redan 1962-01-03 så skapades Öhman & Söner Snickerifabrik Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Öhman & Söner Snickerifabrik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Öhman & Söner Snickerifabrik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556081-4062 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malå.

Just nu är Öhman & Söner Snickerifabrik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västerbottens län

Vill ni komma i kontakt med Öhman & Söner Snickerifabrik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0953-30250 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Öhman & Söner Snickerifabrik Aktiebolag är Jonasson, Jan Erik Mikael som är född 1963 och har titeln Likvidator, Almström, Arne Henry som är född 1953 och har titeln Revisor, Forslund, Erik Lennart som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .