Önnerlövs Utveckling

Västerbottens län

Information

I Malå finns det ett Enskild firma som heter Önnerlövs Utveckling. Det finns flera företag som liknar Önnerlövs Utveckling i Västerbottens län. Malå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Önnerlövs Utveckling är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-08-14 och det finns flera bolag som är det i Västerbottens län.

Sedan 2000-06-15 så har Önnerlövs Utveckling varit registrerat och sedan 2000-09-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Önnerlövs Utveckling och det finns fler företag som är det i Malå.

Vill man komma i kontakt med Önnerlövs Utveckling så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Önnerlövs Utveckling så kan ni göra det på 070-6989999.

Företaget ska bedriva konsulterande verksamhet inom gruvtekniska området, inom miljö- och kvalitetsområdet samt inom affärsutveckling och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Önnerlöv, Karl Ivan Jonny som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Önnerlövs Utveckling har 471101-XXXX som sitt organisationsnummer.