G. Strandgrens Persiennservice, Vapen & Ammunition

Västerbottens län

Information

G. Strandgrens Persiennservice, Vapen & Ammunition hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Malå som är den kommunen där G. Strandgrens Persiennservice, Vapen & Ammunition finns. I Malå så finns det många olika Enskild firma och i Västerbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. G. Strandgrens Persiennservice, Vapen & Ammunition tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. G. Strandgrens Persiennservice, Vapen & Ammunition har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till G. Strandgrens Persiennservice, Vapen & Ammunition så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0953-10616.

Malå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

G. Strandgrens Persiennservice, Vapen & Ammunition har idag 360904-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för G. Strandgrens Persiennservice, Vapen & Ammunition

Persiennservice samt försäljning av vapen o ammunition.

I G. Strandgrens Persiennservice, Vapen & Ammunition så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strandgren, Erik Gunnar Torbjörn som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .