Centrumbaren, Doris Roslund

Västerbottens län

Information

350106-XXXX är organisationsnummer för företaget Centrumbaren, Doris Roslund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Centrumbaren, Doris Roslund är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malå som är den kommunen som Centrumbaren, Doris Roslund finns i.

Centrumbaren, Doris Roslund har varit registrerat sedan 1973-12-27 och det finns flera företag i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Centrumbaren, Doris Roslund så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Centrumbaren, Doris Roslund är och det finns flera bolag i Malå som också är .

Firmatecknare för Centrumbaren, Doris Roslund är följande:

Vill ni komma i kontakt med Centrumbaren, Doris Roslund så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Verksamhetsbeskrivning saknas.

Det finns olika personer som har en koppling med Centrumbaren, Doris Roslund och det är Roslund, Emma Doris Minette som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma,