Lapplandsfamiljens hobby Handelsbolag

Västerbottens län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Malå och Lapplandsfamiljens hobby Handelsbolag är ett av dem. Västerbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Lapplandsfamiljens hobby Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Lapplandsfamiljens hobby Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Lapplandsfamiljens hobby Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-10-17. Det finns flera olika företag i Västerbottens län som är ett stort län. Malå där företaget finns i jobbar för att företag som Lapplandsfamiljens hobby Handelsbolag ska trivas.

Lapplandsfamiljens hobby Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-26. I Malå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med hobbymaterial främst färger, papper, tråd, pärlor, tyg, träfiguer och halvfärdiga produkter främst askar lådor i spån och papp, glasskålar som kan målas och dekoreras. Även förmedla tips och kunskap till kunderna på olika sätt.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lapplandsfamiljens hobby Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-26.

Idag är Lapplandsfamiljens hobby Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Malå.

Vill man komma i kontakt med Lapplandsfamiljens hobby Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0953-51013.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Lapplandsfamiljens hobby Handelsbolag är Holmström, Britt Karin Paula som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Holmström, Kent Ola som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Lapplandsfamiljens hobby Handelsbolag har 969722-2199 som sitt organisationsnummer.