Nila Grillen i Malå Handelsbolag

Västerbottens län

Information

969698-2942 är organisationsnummer för bolaget Nila Grillen i Malå Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nila Grillen i Malå Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malå som är den kommunen som Nila Grillen i Malå Handelsbolag finns i.

Nila Grillen i Malå Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-12-17 och det finns flera bolag i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nila Grillen i Malå Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nila Grillen i Malå Handelsbolag är och det finns flera bolag i Malå som också är .

Firmatecknare för Nila Grillen i Malå Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt

Vill ni komma i kontakt med Nila Grillen i Malå Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0953-10637 eller genom brev på följande adress:
Storg. 39, 930 70, Malå

Gatukök

Det finns olika personer som har en koppling med Nila Grillen i Malå Handelsbolag och det är Gustafsson, Mats Arne som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Lindholm, Lena Anita som är född 1956 och har titeln Bolagsman,