Dan Grundberg Skogsmaskin Kommanditbolag

Västerbottens län

Information

969611-0114 är organisationsnummer för företaget Dan Grundberg Skogsmaskin Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dan Grundberg Skogsmaskin Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Malå som är den kommunen som Dan Grundberg Skogsmaskin Kommanditbolag finns i.

Dan Grundberg Skogsmaskin Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1994-12-20 och det finns flera företag i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dan Grundberg Skogsmaskin Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Dan Grundberg Skogsmaskin Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Malå som också är .

Firmatecknare för Dan Grundberg Skogsmaskin Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Dan Grundberg Skogsmaskin Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 010-2576782 eller genom brev på följande adress:
Rentjärnberg 6, 930 71, Rentjärn

Verksamhet med skogsmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Dan Grundberg Skogsmaskin Kommanditbolag och det är Grundberg, Dan Hjalmar som är född 1950 och har titeln Komplementär, Gullbrand, Gerd Inger Lismari som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare,