Segner & Persson Skog Handelsbolag

Västerbottens län

Information

Segner & Persson Skog Handelsbolag är en verksamhet som finns i Malå. I Segner & Persson Skog Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Rolf Sören som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Segner, Nils Per Ulrich som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Segner & Persson Skog Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Segner & Persson Skog Handelsbolag på telefon .

Entreprenad inom skogs- och transportsektorn och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Segner & Persson Skog Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Segner & Persson Skog Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västerbottens län och Malå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Segner & Persson Skog Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Segner & Persson Skog Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Segner & Persson Skog Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Segner & Persson Skog Handelsbolag har 916595-5593 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västerbottens län.