M-Store

Västerbottens län

Information

711006-XXXX är organisationsnummer för verksamheten M-Store. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M-Store är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malå som är den kommunen som M-Store finns i.

M-Store har varit registrerat sedan 2004-09-24 och det finns flera verksamheter i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för M-Store så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-07.

M-Store är och det finns flera verksamheter i Malå som också är .

Firmatecknare för M-Store är följande:

Vill ni komma i kontakt med M-Store så kan ni göra det på telefon genom 073-0747676 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av hobbyartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med M-Store och det är Stenlund, Karl Johan Magnus som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,