Never say Never Design

Västerbottens län

Information

700504-XXXX är organisationsnummer för företaget Never say Never Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Never say Never Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malå som är den kommunen som Never say Never Design finns i.

Never say Never Design har varit registrerat sedan 2000-02-14 och det finns flera företag i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Never say Never Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Never say Never Design är och det finns flera bolag i Malå som också är .

Firmatecknare för Never say Never Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Never say Never Design så kan ni göra det på telefon genom 0953-30213 eller genom brev på följande adress:

Tjänste-, service och produktionsföretag inom IT-branschen som erbjuder datautbildning, support och service, layout och design av hemsidor, trycksaker, annonser, visitkort, broschyrer.

Det finns olika personer som har en koppling med Never say Never Design och det är Tåqvist, Åsa Maria Christina som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,